johan forssell familj

johan forssell familj

johan forssell familj |Om ämnet brott och straff kommer upp i den politiska sfären kan man räkna med att Johan Forssell talar på Moderaternas vägnar som deras rättspolitiska talesperson. Men hur väl insatt är du i M top lore? Några ofta ställda frågor besvaras av Nyheter24.angående Forssell.

1992 engagerade sig Forssell i Moderata Ungdomsförbundet, där han till en början var distriktsordförande i MUF Stockholm och riksordförande i Moderat Skolungdom. Efter att ha kandiderat och vunnit en plats i förbundsstyrelsen vann han slutligen år 2000. Efter Christofer Fjellners avgång som ordförande valdes han enhälligt på föreningens bolagsstämma den 20 november 2004.

johan forssell familj
johan forssell familj

Forssell tjänstgjorde som Fredrik Reinfeldts stabschef i statsrådsutskottet 2006–2010, och därefter som planeringschef i Moderaternas partiledning, där han ansvarade för tillkomsten av ny politik. Under sin tid som redaktör övervakade Forssell utgivningen av debattvolymen “Med blick på framtiden”, som kom ut 2010.

Forssell placerade sig på en 9:a plats på Moderaternas riksdagsbiljett i valet 2010, representerande Stockholms kommunvalkrets. Han sitter nu officiellt i riksdagen till följd av sitt val. Forsell var ordförande för Social Security and Medicare Committee från oktober 2018 till februari 2019.

Framstår Johan Forssell som en lång man för dig? Jag förstår inte hur det kan anses konstigt. Medan hans faktiska längd är okänd står han med huvud och axlar över Moderaternas ledare Ulf Kristersson (169 centimeter), om bilder ska tros. Det hävdar DN

Johan Forssell är fyrabarnspappa. Kristine Forssell, regionchef för en vårdorganisation, är gift med Johan Forssell. Det har Johan Forssell uppgett i sitt CV

Under tiden i Stockholm skrev han sig in och avlade skolans civilekonomexamen. Innan han blev invald i riksdagen ledde han Moderata ungdomsförbundet som dess ordförande.

johan forssell familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *