marit larsen barn

marit larsen barn

marit larsen barn |Dessutom har paret precis meddelat att de väntar sitt första barn tillsammans. Den tidigare medlemmen i M2M gör tillkännagivandet på sin egen Instagram-sida. Larsen kommenterar, “Hösten verkar annorlunda i år” bredvid ett foto av hennes växande babybula.

Hundratals personer har gillat inlägget på kort tid, och kommentarsfältet är fyllt med gratulationsmeddelanden till de nyblivna föräldrarna.

Larsen och Buchmann har varit gifta i drygt tre år, efter deras Oslo-bröllop. Buchmann arbetar nu med Läkare Utan Gränser och var tidigare professionell handbollsspelare. Popkombon M2M, som inkluderade Marit Larsen och hennes vän Marion Raven, gjorde Larsen berömmelse. Hon och hennes ex-pojkvän bröt upp 2002, och

sin solokarriär 2004/2005. Med sitt nya skivbolag, EMI, släppte hon sitt första album, med titeln Under the Surface. Don’t Save Me, hennes debuthit, tillbringade fem veckor på toppen av den norska singellistan. Under the Surface, albumets debut, nådde #3 plats på Billboard 200.

Vid MTV Europe Music Awards 2006 tog hon hem pokalen för bästa norska kvinnliga artist.

Sommaren 2008 släppte Marit Larsen sin första nya musik på ett år med singeln If a Song Could Get Me You, som tillbringade ytterligare två veckor i toppen av de norska listorna.

I juli 2009 gjordes låten tillgänglig i tysktalande regioner. Låten var nummer ett i Tyskland och Österrike och nummer två i Schweiz. Ett helt nytt album, med låtar från de två tidigare, sattes också ihop för dessa regioner.

album som också släpptes i Norge med samma namn som låten. Det var också ganska framgångsrikt, toppade listor över hela världen. Hennes jungfruturné i Tyskland och Schweiz började i slutet av 2009 och var planerad till december.

Hon spelade om hans låt “Out of My Hands” i Bryssel, Belgien, med den belgiska sångaren Milow i januari 2010. If a Tune Could Get Me You återutgavs i mars 2010, och den innehöll den här låten. Larsen återvände till Tyskland för ytterligare 12 föreställningar i februari och mars 2010. Före sommaren

Larsens singel Don’t Save Me publicerades den 30 juli 2010 och hon marknadsförde den genom att medverka i flera tyska tv-program (TV totalt, ARD Eurovisionsparty, ZDF-Fernsehgarten och Popstars).

Marit Larsen, en 36-årig konstnär, är nybliven mamma. Hon har lagt upp bilder på sig själv på Instagram.foto av hennes dotter som spelar piano.

Den norska författaren Marit Larsen kallar Oslo hem. Hon hade ett samband med sångaren Thom Hell, som så småningom gjorde slut med Larsens band på grund av henne. Efter att ha varit tillsammans i tre år bröt paret upp igen sommaren 2010.

Hon knöt knuten med den norske handbollsspelaren Alexander Buchmann i oktober 2016; paret har nu ett barn tillsammans. [3] Hennes pappa, Geir Tore Larsen, är en skicklig musiker som uppträder med Oslo Filharmonikerna. Flickan växte upp med en pianist för en mamma.

marit larsen barn
marit larsen barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *