Edvin Ryding Föräldrar

Edvin Ryding Föräldrar
Edvin Ryding Föräldrar

Den svenske skådespelaren Lars Edvin Folke Ryding föddes den 4 februari 2003 i Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm. Delarna av Linus Ek i “Gåsmamman” (2015), Viktor i “lska mig” (2019), Gunnar Andersson i “Fröken Frimans krig” (2013), och Prins Wilhelm i “Unga kungliga” (2021) är det som har väckte honom mest uppmärksamhet som skådespelare.

Edvin Ryding Föräldrar

Saltsjö-Boo har tre isbanor där du kan åka på ryding. Han är journalisten Lars Rydings son.

Edvin ryding Biografi

Namn:Edvin Ryding
Ålder:19 years
Födelsedatum:February 4, 2003
Födelseort:Östermalm
flickvän:Nellie Berntsson.

Edvin Ryding Karriär

Ryding gjorde sin skådespelardebut i TV-serien Mannen under trappan 2009 vid späd ålder av fem . Sedan dess har hon medverkat i en mängd andra filmer och tv-program, bland annat Fröken Frimans krig, Kronjuvelerna, Stig-Helmer-berättelsen, Nobels testamente och flera filmer om Annika Bengtzon, varav den första släpptes 2011. Han röstade huvudrollsinnehavaren i den svenska och danska animerade långfilmen Journey to the Kingdom of the Feather King och fanns med i Sveriges Radios julkalender Alla barn njuter av julen . Han spelade huvudrollen i Valle i 2013 års film Biciklo – The Superbike.

Edvin Ryding Vikt und Höjd

Vikt: 60 kg 
Höjd:Uppdatering snart

Edvin Ryding Privatliv 

Edvin Rydings framträdande som prins Wilhelm i TV-serien Young Royals 2021 kastade honom till framträdande plats på en global scen. I föreställningen hade han ett finger med i utvecklingen av prins Wilhelm, som drog mycket på sina egna erfarenheter. Som ett resultat av lanseringen av serien fick han ytterligare 1 miljon Instagram-följare.

Har Yvonne Ryding barnbarn?

Yvonne Ryding är lyrisk över att ha fått sitt första barnbarn . – Jag är världens stoltaste och lyckligaste mormor. Självklart är han mormors solstråle och hennes ögonsten, nu och för alltid.

Hur blef Edvin Ryding skådis?

Karriär. Ryding debuterade som barnskådespelare vid fem års ålder i tv-serien Mannen under trappan 2009, och har senare medverkat i produktioner som Fröken Frimans krig, Kronjuvelerna, Stig-Helmer-historien, Nobels testamente och flera andra filmer om Annika Bengtzon som producerades under 2011.

Vem är Edvin rydings mormor?

Edwin , som föddes dagen före nyårsafton, är Yvonnes första och hittills enda barnbarn. För Yvonne var det oväntat överväldigande att bli mormor. Eftersom hon inte hade hunnit börja längta efter barnbarn förstod hon inte heller riktigt hur speciellt det skulle kännas när det väl hände.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *