Romina Pourmokhtari Alder

Romina Pourmokhtari Alder
Romina Pourmokhtari Alder

Romina Pourmokhtari Alder  Biografi

Den svenska politikern Romina Pourmokhtari ([rmina prmxtr]) föddes den 12 november 1995 i Sundbybergs församling i Stockholms län ( Liberaler ). Hon har varit klimat- och miljöminister för Kristerssonförvaltningen från den 18 oktober 2022. Efter att ha ingått i Liberalernas partistyrelse som medordförande 2019 är hon nu LUF:s ordförande från och med 2019. Utbildning, integration, feminism , och kampen mot hedersvåld är några av Pourmokhtaris främsta politiska bekymmer.

Romina Pourmokhtari Alder

När detta skrivs fyllde författaren Romina Pourmokhtari 26 år den 12 november. I regeringens kungörelse av statsminister Ulf Kristersson…

Namn:Romina Pourmokhtari
Ålder:26 years
Födelsedatum:November 12, 1995
Födelseort:Stockholm
flickvän:Anna Duritskaya

Romina Pourmokhtari Alder  Karriär

På ungdomsförbundets konferens i Västers den 17 augusti 2019 valdes Pourmokhtari att efterträda Joar Forssell som ordförande, trots motstånd från Simona Mohamsson, som tidigare varit förste vice ordförande. Under sitt ordförandeskap förespråkade hon ett antal progressiva orsaker, inklusive avskaffandet av den obligatoriska militärtjänsten till förmån för ett mer professionaliserat försvar och upprätthållandet av det liberala partiets öppna gränsers inställning till invandring.

Romina Pourmokhtari Alder  Vikt und Höjd

Vikt:Uppdatering snart”
Höjd:167 cm; 

Romina Pourmokhtari Alder  Privatliv 

De senaste tre åren har Romina Pourmokhtari varit en integrerad del av det liberala partiet som officer. Hon har skött kulturfrågor i storstockholmsområdet vid den tiden. Efter att ha blivit vald till ordförande i Liberala ungdomsförbundet 2019 har Pourmokhtari nu avgått från sin post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *