Saga Samuelsson Alder

Saga Samuelsson Alder
Saga Samuelsson Alder

Saga Samuelsson Alder  Biografi

Magnus Samuelsson kommer ursprungligen från Tidersrums församling i Kinda kommun i stergötland, Sverige, är en före detta starkmansidrottare och bonde. Han föddes den 21 december 1969. Hans seger vid 1998 års World’s Strongest Man-tävling i Marocko gav honom titeln. I har han använt pallen fem gånger. Med sin första seger som kom hela vägen tillbaka 1995 har han vunnit tävlingen Sveriges Starkaste Man otroliga nio gånger. För närvarande kan Samuelsson ses i sitt hem i Tidersrum.

Saga Samuelsson Alder

Hans 22 år på denna planet har gett honom smeknamnen “The Giant Swede” och “The King of Stones” på grund av hans dominans i Atlas Stones strongman-tävlingen. En av uppgifterna i denna division är att hissa upp tunga stenkulor på en piedestal. Jón Páll Sigmarsson, som bar titeln “Världens starkaste man” i mitten av 1980-talet, gjorde avtryck på Magnus och hans bror Torbjörn Samuelsson.

Namn:Saga Samuelsson Alder 
Ålder: 22 år 
Födelsedatum:1999-12-13 ,
Födelseort:Kinda municipality,
flickvän:Linnéa

Saga Samuelsson Alder  Karriär

Förutom Speedway deltog han också i isracing, där han tog en bronsmedalj vid VM 1976 i Assen, silver vid VM 1977 i Inzell och SM 1977. Förutom att springa på gräs och sand “longtrack” (1000 meter) banor i Sverige, Tyskland, Danmark och Nederländerna, han tävlade i olika andra europeiska nationer.

Saga Samuelsson Alder  Vikt und Höjd

Vikt:Uppdatering snart
Höjd:Uppdatering snart

Saga Samuelsson Alder  Privatliv 

Genom att stänga en CoC #3-gripare, som har ett motstånd på över 130 kg (280 lbs. ), 1998 blev Samuelsson bara den tjugonde personen i världen som certifierats som Captain of Crush . (vikt enligt Ironmind ). 2004, med en vikt på omkring 165 kg (365 lbs) (vikt enligt Ironmind, blev han bara den femte personen i världen som officiellt klarade .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *